Brieždenie

NOVÁ ŠIFROVAČKA V BRATISLAVE, 9.6.2012

Často kladené otázky

Pre koho je táto hra určená? Chceli by sme sa jej zúčastniť, ale máme malé deti (v kočíku, sedačke), môžeme ich vziať so sebou a spraviť si rodinný výlet?

Áno, môžete. Pokiaľ nebudete brať hru ako preteky, ale ako rodinný výlet spestrený lúštením šifier, určite je táto akcia aj pre vás. Ak potrebujete brať so sebou aj kočík, rozhodne odporúčame taký, ktorý zvádne aj jazdu mimo asfaltových ciest (ľahký terén, poľná cesta). Malé dieťa sa samozrejme neráta do počtu členov tímu.

Je potřeba mít v týmu Slováka, a nebo bude hra zvládnutelná i pro Čechy?

Šifry by mali byť v pohode vylúštiteľné aj bez toho, aby ste mali priamo nejakého Slováka v tíme. Bude to asi na tej istej obtiažnosti ako ktorákoľvek priemerná česká šifrovačka pre čisto slovenské tímy :).

Registrovali sme náš tím, ale uviedli sme tam zlé/nekompletné údaje o členoch. Ako ich vieme zmeniť?

Momentálne nie je vytvorená možnosť pre tímy editovať si svoje údaje. Pokiaľ potrebujete niečo zmeniť vo vašich údajoch, kontaktujte nás prosím na adrese briezdenie.sifrovacka@gmail.com.

Zaplatili sme štartovné, ale v zozname tímov to stále nemáme uvedené. Prečo?

Aktuálny stav platieb sa na webstránke aktualizuje približne 1x týždenne. Ak už od vašej platby ubehol viac ako týždeň, kontaktujte nás mailom na briezdenie.sifrovacka@gmail.com. Pokiaľ môžete, priložte do mailu aj potvrdenie o platbe (výpis z účtu, screenshot z internet bankingu), alebo aspoň napíšte číslo účtu z ktorého ste platili, aby sme vedeli vašu platbu nejakým spôsobom identifikovať.