Diskusia je uzatvorená a nie je možné vkladať nové príspevky.

Danka (Radkov tím)

5.6.2018 14:26
Aj my ďakujeme za peknú hru! Ako už spomínali ostatní, operácia "nasaď kapucu" nemala chybu. Bavili sme sa výborne a aj na vlastných chybách - napríkad keď sme na 10 zisitli, že sme stratili nápovedné šifry a musíme ju fakt vylúštiť.

Anino (Mimo a riadne)

4.6.2018 07:36
Úplná krása. Veľká vďaka za hru. Tento rok to nejako tieklo a vydržalo to až do konca. Tešíme sa, že sme to mohli prejsť celé. Každej jednej šifry by bola škoda nevidieť ju. Operácia "pridaj kapucňu" je perla. Aj riť Paľova a Sergej potešili :)

Yeti (JADRO)

4.6.2018 00:01
Chtěl bych vyzdvihnout hlavně odladěnou obtížnost šifer. Na nominálně středně těžkých šifrovačkách se v poslední době rozmohl nešvar ‚‚průměrné obtížnosti‘‘, tedy že taková hra obsahuje deset šifer ‚‚kouknu na zadání a jdu dál‘‘ a jednu či dvě zabijárny, na které i zkušené týmy berou po několika hodinách deady. Tak takhle to na Brieždenie rozhodně nevypadalo. Všechny šifry měly nápad, muselo se něco odpozorovat, rozebrat, vymyslet, dát si dohromady. Ale současně byly přiměřené, logické, návodné a potvrzující se a u slepých uliček měly výraznou dopravní značku IP10a.

Dero (Přizdisráči)

3.6.2018 18:40
Orgové, děkuju za hezkou šifrovačku s několika legendárními fórky. Hodně mě pobavilo luštění vařených špaget, ale úplně nejvíc mě dostala "růžová transformace", totiž "pridaj kapucňu". Až do šifry č. 6 jsem si opakovaně brblal pod fousy, že ta růžová transformace nedává smysl. Přidej něco a něco jiného se tím trochu zkonkrétní? To je teda pěkně debilně zadefinovaná operace. Když nám na šestce došlo, že "pridaj kapucňu" znamená... no... "pridaj kapucňu", propukli jsme ve veliké veselí, přestože jsme zrovna přicházeli o průběžné vedení. :D A protože i většina ostatních úloh byla něčím originální a zajímavá, tak si z letošního Brieždenie odvážím fakt hezký zážitek. Díky moc!

Jano (Štvrťžblnk)

3.6.2018 10:18
Toto bola naša prvá šifrovačka vôbec a podarilo sa nám dopracovať až k šifre číslo 10 (s použitím dvoch nápovied pri č. 3 a 4). Tento (pre nás) "úspech" pripisujem nášmu skvelému týmu, ktorému ďakujem za spoluprácu. Ďakujem aj organizátorom za spestrenie života :)

Nina, Timea (Jožo, nezúfaj z nás)

3.6.2018 09:55
Ďakujeme organizátorom za skvelú šifrovačku. Šifry sa nám veľmi páčili, akurát tie nápovedné mohli byť o kúsok ľahšie, nech ich vieme naozaj aj využiť... Hru sme si užili a už teraz sa tešíme na ďalší ročník.

Danka (Organizátor)

3.6.2018 08:49
Ďakujeme všetkým tímom, ktoré sa tento rok zúčastnili (a že vás bolo... :). Na stránke už nájdete poradie tímov, v najbližšom čase pribudnú aj šifry, riešenia, fotky a podobné veci, na ktoré netrpezlivo čakáte.

Peter (TBC diskotéka)

3.6.2018 08:01
Dakujem organizatorom za perfektnu akciu, uzili sme si to. Sifry sa tento rok podarili, namakali sme sa viac, nez minuly rok. Uz sa tesim na buduci rocnik 😀

Peter

3.6.2018 02:21
Budú na webe zverejnené riešenia?

Lenka

2.6.2018 22:27
Ahojte, my sme sa zucastnili prvykrat pred dvoma rokmi. Vtedy sa nam to velmi pacilo, vyriesili sme tusim tak cez polovicu sifier. Tak sme sa tesili aj teraz, ale taktiez sme sa zasekli na prvych sifrach a potom odisli. Dnes nam tie sifry prisli akesi tazsie, menej zvladnutelne :) Pripajam sa k Michalovi, pre novacika tazsie :)

Michal

2.6.2018 22:05
Ahoj, za nas tim, ktory sa zasekol na druhej sifre, kde sme to nakoniec aj vzdali...
boli sme vacsinou novacikovia s jednou-dvomi sifrovackami v nohach,
- zaseknut sa na sifre na 5 hodin nie je vobec prijemna skusenost (viem ze je to nasa chyba, no proste tam to koliesko nedocvaklo, a ani napovednych sifier sme nezvladli dost na preskocenie, pricom napoveda nam nepovedala co by sme uz nevedeli), neviem ci je takyto system napovied bezne zauzivany, no ovela viac by som si uzil(a asi aj zvysok timu) keby sme sa aspon dostali k dalsim sifram(aj kebyze ich znova nevyriesime)

Aby som nebol len negativny, tak startova aktivita aj prve dve sifry sa nam pacili a mozno po troske sebazaprenia to vyskusame aj nabuduce.

ondro (Bilgym Squad)

2.6.2018 21:16
dakujeme. bola to krasa.

Yfo (Leporelo)

1.6.2018 12:32
Hello,
tiez hladame stvrteho clena, piste na ivan.pilis na mail od googlu :)

Yeti: info uz poslali do mailu, zacina sa zhruba v strede v Horskom parku (to najdes).

Yeti (JADRO)

31.5.2018 07:31
Doufal jsem, že ‚‚niekoľko dní pred začiatkom hry‘‘ budou aspoň tři. Za chvíli ovšem bude do začátku hry chybět méně než 48 hodin... Nebo je ta poloha startu už známa, akorát jsme ji z nějakého důvodu nedostali/nenašli?

Martin (polomacane rastlinky)

30.5.2018 18:06
Hľadáme štvrtého člena do tímu, ak sa chceš pridať napíš na polomacane.rastlinky na gmaili

hlína (Psychokopytníci)

28.5.2018 13:18
Tříapůlčlenný tým ze Západního Československa shání do svých řad na doplnění jednoho člena, ideálně z Východního Československa. Přestože slovenštinu poměrně ovládáme, přecijen se obáváme šifer typu loňské bramoro/zemiakové slangové. Sice jí nejprve rozlouska Západočeskoslovenská část týmu, ale nevim nevim, zda bychom ji bez Východočeskoslovenské části týmu doluštili :) Půjdeme v pohodovém tempu a potáhneme s sebou teréní kočárek. Zájemci pište na psychokopytnici@seznam.cz nebo +420 720 759 897
hlína

Mišof (Organizátor)

9.5.2018 18:08
Bober: Ak vám po registrácii tímu neprišiel e-mail, ozvite sa nám na briezdenie [zavináč] sifrovacka.sk.

Trasa povedie zväčša civilizovaným svetom. Tímy s kočíkmi: Aspoň jeden org si myslí, že pre kočíky to bude drsná šifrovačka. Aspoň dvaja iní orgovia si myslia, že s terénnym kočíkom a trochou kondičky je to v pohode zvládnuteľné. Pravda je zrejme niekde medzi tým :)

Viktor

8.5.2018 22:33
Ahoj bober, v časti o šifrovačke - pravidlá sa píše:
Prihlásiť sa môžete do 27.5.2018 na týchto stránkach. Prihlášku označíme za platnú a váš tím prijmeme do hry až po zaplatení účastníckeho poplatku 10 EUR do 28.5.2018. Po podaní prihlášky dostanete e-mailom pokyny k platbe poplatku a k samotnej hre.
Aj mne tento e-mail došiel (prihlasoval som náš tím) a mám zaplatené.
Brieždenie býva veľkou časťou mestom :)

bober (Trochu nadšenia)

6.5.2018 18:51
a kamarat sa este pyta , ze kde bude trasa , ci po bratislave , alebo v lese :)

bober (Trochu nadšenia)

6.5.2018 18:50
Ahojte , na aký účet to zaplatím , neviem to nájsť :)

Danka (Organizátor)

21.4.2018 19:37
Ahoj Evika. Trasu pre tento ročník ešte nemáme úplne upresnenú, takže zatiaľ nevieme povedať, nakoľko bude vhodná pre kočíky. Určite to časom ešte upresníme tu na stránkach hry.

Evika

16.4.2018 16:14
Ahojte. Chcela by som sa spýtať, či bude trasa +/- kočíko-friendly. Vďaka :)